Modern Drummer Presents Stick Technique / Najlacnejšie knihy
Modern Drummer Presents Stick Technique

Kód: 06533768

Modern Drummer Presents Stick Technique

Autor Bill Bachman

(Book). Culled from Bill Bachman's popular "Strictly Technique" articles in Modern Drummer magazine, this book will help players develop hands that are loose, stress free, and ready to play anything that comes to mind. The book is ... celý popis

22.67

Dostupnosť:

50 % šancaMáme informáciu, že by titul mohol byť dostupný. Na základe vašej objednávky sa ho pokúsime do 6 týždňov zabezpečiť.
Prehľadáme celý svet

Informovať o naskladnení

Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Informovať o naskladnení knihy

Informovať o naskladnení knihy


Súhlas - Odoslaním žiadosti vyjadrujem Súhlas so spracovaním osobných údajov na marketingové účely.

Zašleme vám správu akonáhle knihu naskladníme

Zadajte do formulára e-mailovú adresu a akonáhle knihu naskladníme, zašleme vám o tom správu. Postrážime všetko za vás.

Viac informácií o knihe Modern Drummer Presents Stick Technique

Nákupom získate 57 bodov

Anotácia knihy

(Book). Culled from Bill Bachman's popular "Strictly Technique" articles in Modern Drummer magazine, this book will help players develop hands that are loose, stress free, and ready to play anything that comes to mind. The book is for everyone who plays wi

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky The arts Music Techniques of music / music tutorials

22.67

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: