Štyri prsty tapíra / Najlacnejšie knihy
Štyri prsty tapíra

Kód: 18376216

Štyri prsty tapíra

Autor Martin Mojžiš

V knihe nájdete desať päťčlánkových sérií z rubriky .veda z časopisu .týždeň. Dozviete sa množstvo odpovedí, okrem iného aj na tieto otázky: Ako sa dá odvážiť zemeguľa? Čo všetko sa dá dozvedieť z kúska kriedy? Ako ovplyvnil z ... celý popis

8.94

Bežne: 11.69 €

Ušetríte 2.74 €


Skladom u dodávateľa
Odosielame do 3 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Viac informácií o knihe Štyri prsty tapíra

Nákupom získate 22 bodov

Anotácia knihy

V knihe nájdete desať päťčlánkových sérií z rubriky .veda z časopisu .týždeň. Dozviete sa množstvo odpovedí, okrem iného aj na tieto otázky: Ako sa dá odvážiť zemeguľa? Čo všetko sa dá dozvedieť z kúska kriedy? Ako ovplyvnil zemiak dejiny sveta? Sú neutrína rýchlejšie ako svetlo? Kedy a prečo bolo naše hlavné mesto centrom svetovej vedy? Prečo si nevážime alchýmiu? Na ktoré matematické problémy je vypísaná miliónová odmena? Ako vzniká pri prdení ten zvuk? Čo je a čo nie je Higgsov bozón? Kde sú mimozemšťania? Obsah: Päťkrát o zemeguli Meranie Zeme Päťkrát o amerických plodinách Päťkrát o vápniku Kolobeh vápnika vo Päťkrát o neutrínach Päťkrát o Viedni Päťkrát o nemožnostiach Päťkrát o problémoch tisícročia Päťkrát o výlučkoch Päťkrát o Higgsovom bozóne Päťkrát o všeličom

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po slovensky Populárně naučná pro dospělé Přírodní vědy Ostatní přírodní vědy

8.94

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: