SUSTAINABLE CULTIVATION FOR LITCHI / Najlacnejšie knihy
SUSTAINABLE CULTIVATION FOR LITCHI

Kód: 38367123

SUSTAINABLE CULTIVATION FOR LITCHI

Autor B N Hazarika

The present investigation to study Integrated Nutrient Management in Litchi (Litchi chinensis Sonn.) cv. Muzaffarpur for growth yield and fruit quality was carried out during 2017 at Fruit Research Farm, Department of Fruit Scienc ... celý popis

63.19


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 8 - 10 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Viac informácií o knihe SUSTAINABLE CULTIVATION FOR LITCHI

Nákupom získate 158 bodov

Anotácia knihy

The present investigation to study Integrated Nutrient Management in Litchi (Litchi chinensis Sonn.) cv. Muzaffarpur for growth yield and fruit quality was carried out during 2017 at Fruit Research Farm, Department of Fruit Science, College of Horticulture and Forestry, Central Agricultural University, Pasighat, Arunachal Pradesh. The experiment was laid out in Randomized Block Design with 9 treatments and 3 replications. From the result of the present study, different treatments of organic manures and biofertilizers with inorganic fertilizers significantly increased the growth and yield attributes of litchi plant. From the evidence recorded, it can be concluded that the best fertilizer combination for litchi under North Eastern region is treatment with 500g N+ 250g P+ 250g K+ 100 kg FYM +150 g Azotobacter + 100g PSM+100 g VAM.

Parametre knihy

63.19

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: