The Butchers' and Sausage Makers' Red Book: How To Cure Meat and Make Sausages / Najlacnejšie knihy
The Butchers' and Sausage Makers' Red Book: How To Cure Meat and Make Sausages

Kód: 18848511

The Butchers' and Sausage Makers' Red Book: How To Cure Meat and Make Sausages

Autor George F Sayer

This special re-print edition of "The Butchers' and Sausage Makers' Red Book" has not been available to those interested in curing meat products, sausage making and farm butchering since it first appeared on the scene back in 1913 ... celý popis

16.14


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 14 - 18 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Viac informácií o knihe The Butchers' and Sausage Makers' Red Book: How To Cure Meat and Make Sausages

Nákupom získate 40 bodov

Anotácia knihy

This special re-print edition of "The Butchers' and Sausage Makers' Red Book" has not been available to those interested in curing meat products, sausage making and farm butchering since it first appeared on the scene back in 1913. The demand for this rare

Parametre knihy

16.14

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: