Traditional Cheesemaking / Najlacnejšie knihy
Traditional Cheesemaking

Kód: 04763607

Traditional Cheesemaking

Autor Josef Dubach

There are many remote areas scattered throughout the world where dairy farming is a well-established occupation. Large quantities of highgrade milk can be produced in such areas but the local market cannot always absorb them, espe ... celý popis

29.32


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 14 - 18 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Viac informácií o knihe Traditional Cheesemaking

Nákupom získate 73 bodov

Anotácia knihy

There are many remote areas scattered throughout the world where dairy farming is a well-established occupation. Large quantities of highgrade milk can be produced in such areas but the local market cannot always absorb them, especially during peak periods

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Economics, finance, business & management Industry & industrial studies Manufacturing industries

29.32

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: