Traditional Products and Their Process / Najlacnejšie knihy
Traditional Products and Their Process

Kód: 43723421

Traditional Products and Their Process

Autor Marney Pascoli Cereda, Olivier Francois Vilpoux

Technological Processes in Starchy Crop Food Uses is the fourth volume of the “Underground Starchy Crops of South American Origin” book series. Organized in five volumes, this series brings information on the applied level of prod ... celý popis

245.43


Očakávaná novinka
Termín neznámy

Informovať o naskladnení

Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Informovať o naskladnení knihy

Informovať o naskladnení knihy


Súhlas - Odoslaním žiadosti vyjadrujem Súhlas so spracovaním osobných údajov na marketingové účely.

Zašleme vám správu akonáhle knihu naskladníme

Zadajte do formulára e-mailovú adresu a akonáhle knihu naskladníme, zašleme vám o tom správu. Postrážime všetko za vás.

Viac informácií o knihe Traditional Products and Their Process

Nákupom získate 608 bodov

Anotácia knihy

Technological Processes in Starchy Crop Food Uses is the fourth volume of the “Underground Starchy Crops of South American Origin” book series. Organized in five volumes, this series brings information on the applied level of producing and using starch from a range of plants grown in tropical and subtropical areas that have South American origin. This book describes innovations and new products from starchy roots, tubers and rhizomes, such as cassava flour and other types of starchy products for healthy foods. The book also includes fatty substitutes and resistant starches, processing of cassava as a detoxification mechanism for linamarin; and South America ready to use chips and snacks from starchy R&T. Edited by a team of experts with solid background on starch extraction research, the books are aimed at all those involved in research and development, new technology processes and quality control and legislation in the field of starch. Thoroughly explores traditional post-harvest and innovation in conservation of fresh roots and tubersBrings Nutrients and antinutrients in starchy roots, tubers and rhizomesIncludes traditional and innovation food processing technologies by cooking and freezing

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

245.43



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: