Greenfeast / Najlacnejšie knihy
Greenfeast

Kód: 20327640

Greenfeast

Autor Nigel Slater

The second in a pair of fast, season-led vegetable books from beloved author and cook Nigel Slater. `Much of my weekday eating contains neither meat nor fish ... It is simply the way my eating has grown to be over the last few yea ... celý popis

21.83

Bežne: 27.32 €

Ušetríte 5.49 €


Skladom u dodávateľa
Odosielame do 4 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Viac informácií o knihe Greenfeast

Nákupom získate 55 bodov

Anotácia knihy

The second in a pair of fast, season-led vegetable books from beloved author and cook Nigel Slater. `Much of my weekday eating contains neither meat nor fish ... It is simply the way my eating has grown to be over the last few years.' Greenfeast: autumn, winter is a vibrant and joyous collection of the food Nigel eats at the end of the day.A collection of substantial and comforting autumn and winter recipes, each with suggested variations, that can mostly be on the table in 30 minutes, this is perfect for people who want to eat less meat, but don't want to compromise on flavour and ease of cooking. From artichokes, root vegetables and smoked salt to leeks, parsnips and pastry or celeriac, horseradish and pumpernickel, this green follow-up to Greenfeast: spring, summer and the bestselling Eat is for everyone who wants inspiration for quick, filling plant-based suppers using seasonal ingredients.

Parametre knihy

21.83

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: