Introduction to the Physical Chemistry of Food / Najlacnejšie knihy
Introduction to the Physical Chemistry of Food

Kód: 14166665

Introduction to the Physical Chemistry of Food

Autor John Coupland

This book introduces the physical chemistry essential to understanding the behavior of foods. It shows important properties of foods, such as flavor binding and water activity, as well as examines the formation and properties of s ... celý popis

94.72


Skladom u dodávateľa v malom množstve
Odosielame za 10 - 15 dní

Potrebujete viac kusov?Ak máte záujem o viac kusov, preverte, prosím, najprv dostupnosť titulu na našej zákazníckej podpore.


Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Viac informácií o knihe Introduction to the Physical Chemistry of Food

Nákupom získate 236 bodov

Anotácia knihy

This book introduces the physical chemistry essential to understanding the behavior of foods. It shows important properties of foods, such as flavor binding and water activity, as well as examines the formation and properties of specific structures in foods.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

94.72

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: