Bakery Technology and Engineering / Najlacnejšie knihy
Bakery Technology and Engineering

Kód: 01387588

Bakery Technology and Engineering

Autor Samuel A. Matz

This third edition is completely revised and updated to address the new advances in bakery technology and engineering. It discusses formulae and procedures, equipment and organizing, and managing technical functions. ... celý popis

276.65


Skladom u dodávateľa v malom množstve
Odosielame za 12 - 15 dní

Potrebujete viac kusov?Ak máte záujem o viac kusov, preverte, prosím, najprv dostupnosť titulu na našej zákazníckej podpore.


Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Viac informácií o knihe Bakery Technology and Engineering

Nákupom získate 685 bodov

Anotácia knihy

This third edition is completely revised and updated to address the new advances in bakery technology and engineering. It discusses formulae and procedures, equipment and organizing, and managing technical functions.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

276.65

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: