Gut Microbiota / Najlacnejšie knihy
Gut Microbiota

Kód: 41924485

Gut Microbiota

Autor Edward Ishiguro, Natasha Haskey, Kristina Campbell

Building off the success of the first edition, Gut Microbiota: Interactive Effects on Nutrition and Health, Second Edition details the complex relationship between diet, gut microbiota, and health. This second edition expands its ... celý popis

133.13

Bežne: 133.16 €

Ušetríte 0.03 €

Dostupnosť:

50 % šancaMáme informáciu, že by titul mohol byť dostupný. Na základe vašej objednávky sa ho pokúsime do 6 týždňov zabezpečiť.
Prehľadáme celý svet

Informovať o naskladnení

Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Informovať o naskladnení knihy

Informovať o naskladnení knihy


Súhlas - Odoslaním žiadosti vyjadrujem Súhlas so spracovaním osobných údajov na marketingové účely.

Zašleme vám správu akonáhle knihu naskladníme

Zadajte do formulára e-mailovú adresu a akonáhle knihu naskladníme, zašleme vám o tom správu. Postrážime všetko za vás.

Viac informácií o knihe Gut Microbiota

Nákupom získate 335 bodov

Anotácia knihy

Building off the success of the first edition, Gut Microbiota: Interactive Effects on Nutrition and Health, Second Edition details the complex relationship between diet, gut microbiota, and health. This second edition expands its coverage of emerging practical applications in nutrition and medicine. Covering topics such as the ecological concepts that apply to the gut microbiota and the effects of aging on the gut microbiome, among others, this book is sure to be a welcomed resource to microbiome science trainees, Food and nutrition researchers working in academia as well as industry, and healthcare professionals giving dietary recommendations to the general public. Presents diet, gut microbiota, and health in a way that helps the reader interpret the value of related consumer tests and products Includes frequently asked questions that help clinicians provide succinct answers to their patients or clients Contains best practices in nutrition research and analysis of gaps in our current knowledge, in order to shape the design of future studies in this field

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

133.13

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: