Food Safety - The Science of Keeping Food Safe 2e / Najlacnejšie knihy
Food Safety - The Science of Keeping Food Safe 2e

Kód: 17868492

Food Safety - The Science of Keeping Food Safe 2e

Autor Ian C. Shaw

Food safety is a multi-faceted subject, using microbiology, chemistry, standards and regulations, and risk management to address issues involving bacterial pathogens, chemical contaminants, natural toxicants, additive safety, alle ... celý popis

84.86


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 14 - 18 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Viac informácií o knihe Food Safety - The Science of Keeping Food Safe 2e

Nákupom získate 214 bodov

Anotácia knihy

Food safety is a multi-faceted subject, using microbiology, chemistry, standards and regulations, and risk management to address issues involving bacterial pathogens, chemical contaminants, natural toxicants, additive safety, allergens, and more. This revised edition has been updated with the latest information on food safety.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

84.86

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: