Biotechnology / Najlacnejšie knihy
Biotechnology

Kód: 04492739

Biotechnology

Autor Jeffrey M. Becker, Guy A. Caldwell, Eve Ann Zachgo

The objectives of this Second Edition of "Biotechnology: A Laboratory Course" remain unchanged: to create a text that consists of a series of laboratory exercises that integrate molecular biology with protein biochemistry techniqu ... celý popis

71.16

Dostupnosť:

50 % šancaMáme informáciu, že by titul mohol byť dostupný. Na základe vašej objednávky sa ho pokúsime do 6 týždňov zabezpečiť.
Prehľadáme celý svet

Informovať o naskladnení

Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Informovať o naskladnení knihy

Informovať o naskladnení knihy


Súhlas - Odoslaním žiadosti vyjadrujem Súhlas so spracovaním osobných údajov na marketingové účely.

Zašleme vám správu akonáhle knihu naskladníme

Zadajte do formulára e-mailovú adresu a akonáhle knihu naskladníme, zašleme vám o tom správu. Postrážime všetko za vás.

Viac informácií o knihe Biotechnology

Nákupom získate 176 bodov

Anotácia knihy

The objectives of this Second Edition of "Biotechnology: A Laboratory Course" remain unchanged: to create a text that consists of a series of laboratory exercises that integrate molecular biology with protein biochemistry techniques while providing a continuum of experiments. The course begins with basic techniques and culminates in the utilization of previously acquired technical experience and experimental material. Two organisms, Sacchaomyces cerevisiae and Escherichia coli, a single plasmid, and a single enzyme are the experimental material, yet the procedures and principles demonstrated are widely applicable to other systems. This text will serve as an excellent aid in the establishment or instruction of introductory courses in the biological sciences. All exercises and appendixes have been updated. It includes new exercises on: polymerase chain reaction; Beta-Galactosidase detection in yeast colonies; and western blotting. New procedures are introduced for: large-scale plasmid isolation; yeast transformation; DNA quantitation. New appendixes are added, one of which provides details on accessing biological information sites on the Internet (World Wide Web). It covers use of non-radioactive materials and provides easy access to microbial cultures. Laboratory exercises are student tested for seven years.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Mathematics & science Biology, life sciences Biochemistry

71.16

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: