Chemistry and Hygiene of Food Additives / Najlacnejšie knihy
Chemistry and Hygiene of Food Additives

Kód: 16047887

Chemistry and Hygiene of Food Additives

Autor Pasqualina Lagana, Emanuela Avventuroso, Giovanni Romano, Maria Eufemia Gioffre, Paolo Patane, Salvatore Parisi, Umberto Moscato, Santi Delia

This brief addresses important aspects of food additives. Through four chapters, the authors describe the chemistry of food additives, the regulatory classification of additives on a large-scale, the risks involved in using chemic ... celý popis

68.26


Skladom u dodávateľa v malom množstve
Odosielame za 10 - 15 dní

Potrebujete viac kusov?Ak máte záujem o viac kusov, preverte, prosím, najprv dostupnosť titulu na našej zákazníckej podpore.


Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Viac informácií o knihe Chemistry and Hygiene of Food Additives

Nákupom získate 168 bodov

Anotácia knihy

This brief addresses important aspects of food additives. Through four chapters, the authors describe the chemistry of food additives, the regulatory classification of additives on a large-scale, the risks involved in using chemicals for food preparation - including implications this has on food hygiene, and case-study examples taken from the dairy industry. More specifically, chapter one provides a list of the technological purposes of food additives defined for European use; chapter two explains the 'General Standards for Food Additives' (Codex Alimentarius Commission) which is a harmonised, workable and indisputable international standard; chapter three describes the use of selected food additives in the dairy sector, particularly with relation to the production of yoghurt products; and chapter four addresses the impact of additives on human health. This brief is of interest to researchers working in the area of food production and international regulation, both in academia and industry.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

68.26

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: