Eating, Drinking, and Visiting in the South: An Informal History / Najlacnejšie knihy
Eating, Drinking, and Visiting in the South: An Informal History

Kód: 11528036

Eating, Drinking, and Visiting in the South: An Informal History

Autor Joe Gray Taylor, John Egerton

EATING, DRINKING, AND VISITING IN THE SOUTH presents a lively, informal history of over three centuries of southern hospitality and cuisine, tracing regional gastronomy from the sparse diet of Jamestown settlers to the lavish corp ... celý popis

21.76

Dostupnosť:

50 % šancaMáme informáciu, že by titul mohol byť dostupný. Na základe vašej objednávky sa ho pokúsime do 6 týždňov zabezpečiť.
Prehľadáme celý svet

Informovať o naskladnení

Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Informovať o naskladnení knihy

Informovať o naskladnení knihy


Súhlas - Odoslaním žiadosti vyjadrujem Súhlas so spracovaním osobných údajov na marketingové účely.

Zašleme vám správu akonáhle knihu naskladníme

Zadajte do formulára e-mailovú adresu a akonáhle knihu naskladníme, zašleme vám o tom správu. Postrážime všetko za vás.

Viac informácií o knihe Eating, Drinking, and Visiting in the South: An Informal History

Nákupom získate 54 bodov

Anotácia knihy

EATING, DRINKING, AND VISITING IN THE SOUTH presents a lively, informal history of over three centuries of southern hospitality and cuisine, tracing regional gastronomy from the sparse diet of Jamestown settlers to the lavish corporate cocktail parties of the New South. His descriptions range from the groaning plates of the great plantations to the less-than-appetizing extremes that guests often confronted in the Souths nineteenth-century inns and taverns. Other accounts include the diet of the early pioneers, tells of the rounds of visitation that were the social lifeblood of the Old South, and of the starvation diet of the Confederate soldier and civilian. And then he looks at how technological advances and urbanization have in some cases enhanced, but more often diluted, the southern eating experience, finding that despite the introduction of fast-food abominations and factory-made horrors, the regions sturdy eating, drinking, and social traditions still flourish.

Parametre knihy

21.76

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: