Future Proteins / Najlacnejšie knihy
Future Proteins

Kód: 42049804

Future Proteins

Autor Brijesh Tiwari, Laura E Healy

Future Proteins: Sources, Processing, Applications and the Bioeconomy presents sources of alternative proteins and novel processing technologies associated with these new proteins including their vast food and non-food application ... celý popis

214.78

Bežne: 214.78 €

Ušetríte 0 €

Dostupnosť:

50 % šancaMáme informáciu, že by titul mohol byť dostupný. Na základe vašej objednávky sa ho pokúsime do 6 týždňov zabezpečiť.
Prehľadáme celý svet

Informovať o naskladnení

Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Informovať o naskladnení knihy

Informovať o naskladnení knihy


Súhlas - Odoslaním žiadosti vyjadrujem Súhlas so spracovaním osobných údajov na marketingové účely.

Zašleme vám správu akonáhle knihu naskladníme

Zadajte do formulára e-mailovú adresu a akonáhle knihu naskladníme, zašleme vám o tom správu. Postrážime všetko za vás.

Viac informácií o knihe Future Proteins

Nákupom získate 540 bodov

Anotácia knihy

Future Proteins: Sources, Processing, Applications and the Bioeconomy presents sources of alternative proteins and novel processing technologies associated with these new proteins including their vast food and non-food applications, and their contribution in the circular economy that ties them all together. Broken into three sections, chapters focus on alternative proteins including cereals, legumes and pulses, fungi, seafoods, insects, and others before assessing novel production technologies and alternative protein applications. Through the use of content features, specifically definitions, case studies, recent developments, data, and methods, this reference assists readers in understanding how to apply current knowledge and techniques to their research. Future Proteins: Sources, Processing, Applications and the Bioeconomy is intended for any stakeholders involved in the alternative protein industry as it provides a clear and comprehensive review of the industry, and will be of interest to food scientists, technologists, and food industry personnel, as well as academics and graduate students researching this and related topics. Discusses the various industrial applications of the proposed proteins, from powdered algal for the nutraceuticals market to insect pastas and bacterial-protein flour Provides a comprehensive overview of recent advances on the identification of potentially important compounds in these alternative proteins Outlines advances in proteins characterization, processing, and purification techniques Focuses on biologically active proteins and their beneficial impact on humans Addresses implications for legislation in the area of putting forward novel foods will be discussed

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Technology, engineering, agriculture Agriculture & farming

214.78

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: