Nutrition in the Control of Inflammation / Najlacnejšie knihy
Nutrition in the Control of Inflammation

Kód: 43435544

Nutrition in the Control of Inflammation

Autor Bradley Ferguson, Steven Frese

Nutrition in the Control of Inflammation: Emerging Roles for the Microbiome and Epigenome offers a comprehensive overview of how our diet promotes or attenuates inflammation to regulate inflammatory diseases.Broken into five secti ... celý popis

245.92


Očakávaná novinka
Termín neznámy

Informovať o naskladnení

Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Informovať o naskladnení knihy

Informovať o naskladnení knihy


Súhlas - Odoslaním žiadosti vyjadrujem Súhlas so spracovaním osobných údajov na marketingové účely.

Zašleme vám správu akonáhle knihu naskladníme

Zadajte do formulára e-mailovú adresu a akonáhle knihu naskladníme, zašleme vám o tom správu. Postrážime všetko za vás.

Viac informácií o knihe Nutrition in the Control of Inflammation

Nákupom získate 608 bodov

Anotácia knihy

Nutrition in the Control of Inflammation: Emerging Roles for the Microbiome and Epigenome offers a comprehensive overview of how our diet promotes or attenuates inflammation to regulate inflammatory diseases.Broken into five sections, this book presents an introduction to the microbiome and epigenome in nutrition and subsequently covers diet, lifestyle, and the microbiome in development and inflammatory diseases, nutrition and the epigenome in metabolic and cardiovascular diseases, diet, epigenetics and the microbiome in inflammatory disease, and addresses health-disparities in diet, epigenetics and gut microbes.This reference will be of interest to nutrition researchers, nutritionists, and postgraduate students, as well as others working in, studying, and researching related fields. Discusses the latest topics in the microbiome and nutritional epigenome in the regulation of aging, development, metabolic disease as well as heart disease Summarizes the current understanding for nutritional intervention in epigenetic reprogramming and microbial changes in the treatment and prevention of disease, as informed by research studies Examines ongoing discussions of socioeconomic status as well as sex, race and ethnicity in the control of the divergence in microbial and epigenetic differences that contribute to health and disease disparities

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Technology, engineering, agriculture Agriculture & farming

245.92

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: