Hacer en casa la hamburguesa perfecta / Najlacnejšie knihy
Hacer en casa la hamburguesa perfecta

Kód: 13043635

Hacer en casa la hamburguesa perfecta

Autor Joaquín Felipe Peira

Las cosas están cambiando... y las hamburguesas se están convirtiendoen bocados gourmet, pasando en su confección del pret-?-porter a laalta costura. Se están convirtiendo en un estilo de vida, moderno,actual y cosmopolita.La prop ... celý popis

7.67

Bežne: 8.11 €

Ušetríte 0.44 €

Dostupnosť:

50 % šancaMáme informáciu, že by titul mohol byť dostupný. Na základe vašej objednávky sa ho pokúsime do 6 týždňov zabezpečiť.
Prehľadáme celý svet

Informovať o naskladnení

Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Informovať o naskladnení knihy

Informovať o naskladnení knihy


Súhlas - Odoslaním žiadosti vyjadrujem Súhlas so spracovaním osobných údajov na marketingové účely.

Zašleme vám správu akonáhle knihu naskladníme

Zadajte do formulára e-mailovú adresu a akonáhle knihu naskladníme, zašleme vám o tom správu. Postrážime všetko za vás.

Viac informácií o knihe Hacer en casa la hamburguesa perfecta

Nákupom získate 19 bodov

Anotácia knihy

Las cosas están cambiando... y las hamburguesas se están convirtiendoen bocados gourmet, pasando en su confección del pret-?-porter a laalta costura. Se están convirtiendo en un estilo de vida, moderno,actual y cosmopolita.La propuesta de hamburguesas que vamos a encontrar en este libro sebasan en razas vacunas nacionales, tales como rubia gallega, asturiana de los valles, avile?a negra ibérica y retinto. Razasinternacionales, como wagyu, aberdeen angus, simmental y lafrisona-holstein. Así como, carnes ajenas al vacuno pero con infinitas posibilidades, como las de cerdo ibérico, pollo ecológico, ocaibérica, perdiz roja de caza, venado, salmón, ternasco, vegetales ehíbridas de mar y monta?a que protagonizan gambas y pollo. Este libroes ideal para todos los que buscan algo diferente en la cocina.El medio centenar de fórmulas que aquí aparecen son bocadosexquisitos, fáciles de realizar y con aroma de alta cocina... ?A quéesperas para hincarles el diente?

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po španielsky Deportes, ocio y tiempo libre Gastronomia

7.67

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: