Innovation in Food Engineering / Najlacnejšie knihy
Innovation in Food Engineering

Kód: 06697805

Innovation in Food Engineering

Autor Maria Laura Passos

Offers an overview of modern processing technologies. This book highlights their use to develop food products and ingredients that meet consumers increased demands for quality and safety. Each chapter in the Innovative Techniques ... celý popis

414.83


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 14 - 18 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Viac informácií o knihe Innovation in Food Engineering

Nákupom získate 1025 bodov

Anotácia knihy

Offers an overview of modern processing technologies. This book highlights their use to develop food products and ingredients that meet consumers increased demands for quality and safety. Each chapter in the Innovative Techniques section begins with a review of the fundamentals of the new or modified technique, its advantages, and results.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

414.83

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: