Introduction to Food Chemistry / Najlacnejšie knihy
Introduction to Food Chemistry

Kód: 24622017

Introduction to Food Chemistry

Autor Richard Owusu-Apenten

Providing a thorough introduction to the core areas of food science specified by the Institute of Food Technologists, Introduction to Food Chemistry focuses on principles rather than commodities and balances facts with explanation ... celý popis

107.33


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 14 - 18 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Viac informácií o knihe Introduction to Food Chemistry

Nákupom získate 265 bodov

Anotácia knihy

Providing a thorough introduction to the core areas of food science specified by the Institute of Food Technologists, Introduction to Food Chemistry focuses on principles rather than commodities and balances facts with explanations. The text covers the maj

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

107.33

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: