Introduction to the Physical Chemistry of Foods / Najlacnejšie knihy
Introduction to the Physical Chemistry of Foods

Kód: 06699623

Introduction to the Physical Chemistry of Foods

Autor Christos Ritzoulis

Introduction to the Physical Chemistry of Foods provides an easy-to-understand text that encompasses the basic principles of physical chemistry and their relationship to foods and their processing. Based on the author's years of t ... celý popis

179.75


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 14 - 18 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Viac informácií o knihe Introduction to the Physical Chemistry of Foods

Nákupom získate 444 bodov

Anotácia knihy

Introduction to the Physical Chemistry of Foods provides an easy-to-understand text that encompasses the basic principles of physical chemistry and their relationship to foods and their processing. Based on the author's years of teachin

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

179.75

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: