Quantitative Microbiology in Food Processing - Modeling the Microbial Ecology / Najlacnejšie knihy
Quantitative Microbiology in Food Processing - Modeling the Microbial Ecology

Kód: 10918252

Quantitative Microbiology in Food Processing - Modeling the Microbial Ecology

Autor Anderson De Souza Sant'Ana

Microorganisms are essential for the production of many foods, including cheese, yoghurt, and bread, but they can also cause spoilage and diseases.

252.38


Skladom u dodávateľa v malom množstve
Odosielame za 10 - 15 dní

Potrebujete viac kusov?Ak máte záujem o viac kusov, preverte, prosím, najprv dostupnosť titulu na našej zákazníckej podpore.


Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Viac informácií o knihe Quantitative Microbiology in Food Processing - Modeling the Microbial Ecology

Nákupom získate 628 bodov

Anotácia knihy

Microorganisms are essential for the production of many foods, including cheese, yoghurt, and bread, but they can also cause spoilage and diseases.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

252.38

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: