Rheology of Fluid and Semisolid Foods: Principles and Applications / Najlacnejšie knihy
Rheology of Fluid and Semisolid Foods: Principles and Applications

Kód: 01382404

Rheology of Fluid and Semisolid Foods: Principles and Applications

Autor M. A. A. Rao

The second edition of Rheology of Fluid and Semisolid Foods: Principles and Applications, examines the concepts needed to characterize rheological behavior of fluid and semisolid foods and to use various ingredients to develop des ... celý popis

181.19

Dostupnosť:

50 % šancaMáme informáciu, že by titul mohol byť dostupný. Na základe vašej objednávky sa ho pokúsime do 6 týždňov zabezpečiť.
Prehľadáme celý svet

Informovať o naskladnení

Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Informovať o naskladnení knihy

Informovať o naskladnení knihy


Súhlas - Odoslaním žiadosti vyjadrujem Súhlas so spracovaním osobných údajov na marketingové účely.

Zašleme vám správu akonáhle knihu naskladníme

Zadajte do formulára e-mailovú adresu a akonáhle knihu naskladníme, zašleme vám o tom správu. Postrážime všetko za vás.

Viac informácií o knihe Rheology of Fluid and Semisolid Foods: Principles and Applications

Nákupom získate 449 bodov

Anotácia knihy

The second edition of Rheology of Fluid and Semisolid Foods: Principles and Applications, examines the concepts needed to characterize rheological behavior of fluid and semisolid foods and to use various ingredients to develop desirable flow properties in fluid foods and structure in gelled systems. It covers important application of rheology to sensory assessment and swallowing, and handling and processing foods. All the chapters have been updated to help readers better understand the importance rheological properties play in food science and utilize these properties to characterize food.

Parametre knihy

181.19

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: