Secrets of Meat Curing and Sausage Making: How to Cure Hams, Shoulders, Bacon, Corned Beef, etc. How To Make Sausage / Najlacnejšie knihy
Secrets of Meat Curing and Sausage Making: How to Cure Hams, Shoulders, Bacon, Corned Beef, etc. How To Make Sausage

Kód: 17778465

Secrets of Meat Curing and Sausage Making: How to Cure Hams, Shoulders, Bacon, Corned Beef, etc. How To Make Sausage

Autor B Heller, Sam Chambers

This special re-print edition of B. Heller & Co.'s book "Secrets of Meat Curing and Sausage Making: How to Cure Hams, Shoulders, Bacon, Corned Beef, etc. How To Make Sausage" has not been available to those interested in curing me ... celý popis

12.67


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 14 - 18 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Viac informácií o knihe Secrets of Meat Curing and Sausage Making: How to Cure Hams, Shoulders, Bacon, Corned Beef, etc. How To Make Sausage

Nákupom získate 32 bodov

Anotácia knihy

This special re-print edition of B. Heller & Co.'s book "Secrets of Meat Curing and Sausage Making: How to Cure Hams, Shoulders, Bacon, Corned Beef, etc. How To Make Sausage" has not been available to those interested in curing meat products, sausage makin

Parametre knihy

12.67

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: