The Alchemist's Kitchen / Najlacnejšie knihy
The Alchemist's Kitchen

Kód: 11026782

The Alchemist's Kitchen

Autor Guy Ogilvy

Packed with everything from ancient recipes for glues, varnishes, and paints to spiritual preparations of herbal tinctures and oils, including magical formulae and practices of alchemy, "The Alchemist's Kitchen "will appeal to any ... celý popis

17.30

Dostupnosť:

50 % šancaMáme informáciu, že by titul mohol byť dostupný. Na základe vašej objednávky sa ho pokúsime do 6 týždňov zabezpečiť.
Prehľadáme celý svet

Informovať o naskladnení

Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Informovať o naskladnení knihy

Informovať o naskladnení knihy


Súhlas - Odoslaním žiadosti vyjadrujem Súhlas so spracovaním osobných údajov na marketingové účely.

Zašleme vám správu akonáhle knihu naskladníme

Zadajte do formulára e-mailovú adresu a akonáhle knihu naskladníme, zašleme vám o tom správu. Postrážime všetko za vás.

Viac informácií o knihe The Alchemist's Kitchen

Nákupom získate 43 bodov

Anotácia knihy

Packed with everything from ancient recipes for glues, varnishes, and paints to spiritual preparations of herbal tinctures and oils, including magical formulae and practices of alchemy, "The Alchemist's Kitchen "will appeal to anyone fascinated by the past and by the occult world. Guy Ogilvy takes you inside medieval laboratories and kitchens, revealing the hows and whys of mythical recipes and concoctions.

Parametre knihy

17.30

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: