Thickening and Gelling Agents for Food / Najlacnejšie knihy
Thickening and Gelling Agents for Food

Kód: 01399583

Thickening and Gelling Agents for Food

Autor Alan Imeson

Recognizes that the technical demands on ingredients continue to grow as food manufacturers strive for greater safety, reliability and profitability. This book provides information on the application of thickening and gelling agen ... celý popis

189.71


Skladom u dodávateľa v malom množstve
Odosielame za 10 - 15 dní

Potrebujete viac kusov?Ak máte záujem o viac kusov, preverte, prosím, najprv dostupnosť titulu na našej zákazníckej podpore.


Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Viac informácií o knihe Thickening and Gelling Agents for Food

Nákupom získate 467 bodov

Anotácia knihy

Recognizes that the technical demands on ingredients continue to grow as food manufacturers strive for greater safety, reliability and profitability. This book provides information on the application of thickening and gelling agents, and on applications modifications, demanded by customers, such as improved freeze-thaw and chill-stability.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

189.71

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: