150 Best Desserts in a Jar / Najlacnejšie knihy
150 Best Desserts in a Jar

Kód: 01298284

150 Best Desserts in a Jar

Autor Andrea Jourdan

Whether it's a bevelled antique jar picked up at a flea market, or that classic Kilner jar saved at the back of a kitchen cupboard, all kinds of containers can become sparkling, creative and beautiful ways to prepare and serve div ... celý popis

21.05

Bežne: 24.32 €

Ušetríte 3.27 €

Dostupnosť:

50 % šancaMáme informáciu, že by titul mohol byť dostupný. Na základe vašej objednávky sa ho pokúsime do 6 týždňov zabezpečiť.
Prehľadáme celý svet

Informovať o naskladnení

Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Informovať o naskladnení knihy

Informovať o naskladnení knihy


Súhlas - Odoslaním žiadosti vyjadrujem Súhlas so spracovaním osobných údajov na marketingové účely.

Zašleme vám správu akonáhle knihu naskladníme

Zadajte do formulára e-mailovú adresu a akonáhle knihu naskladníme, zašleme vám o tom správu. Postrážime všetko za vás.

Viac informácií o knihe 150 Best Desserts in a Jar

Nákupom získate 52 bodov

Anotácia knihy

Whether it's a bevelled antique jar picked up at a flea market, or that classic Kilner jar saved at the back of a kitchen cupboard, all kinds of containers can become sparkling, creative and beautiful ways to prepare and serve divine desserts. These sublime recipes are singleserving treats, which makes them the perfect ending to a family meal or dinner party. They also make a great gift, staying fresh and travelling well - perfect for making ahead. Andrea Jourdan has developed a wide array of recipes that are loads of fun to make - everything from puddings and trifles to cobblers, pies and cakes. And because the jars allow for things like freezing or setting jellies in layers, the colours and textures are special. The 'From the Fridge' (cold recipes) section includes favourite ingredients like fruit, chocolate, jelly and creams - resulting in such magical results as: Cantaloupe and Raspberry Splash, Chocolate Pudding with Mint Sorbet, Brownie Frozen Delight, Coconut Cream Dream, Lemon Trifle, Cherry Berry Smoothie. The 'Warm and Comforting' chapter includes custards, cakes and bread puddings such as: Strawberry and Rhubarb Shortcake, Peach and Nutmeg Cobbler, Apple, Apricot and Vanilla Bread Pudding, Marble Chocolate Cake with Coffee Cream Sauce. The 'Deliciously Different' chapter features innovative and inspired recipes for: Banana and Bacon with Strawberry Swirl, Hot Mango and Cilantro in Jelly, Cardamom Frozen Fruit Salad, Fig and Goat Cheese Cake, Marshmallow Dream. Serving (and sometimes preparing) the desserts is a great opportunity to get creative - from funky to traditional. There is also information on choosing the right type of jar along with helpful baking tips and techniques, and the two dozen colour photographs provide inspiration for a unique dessert for any event.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc Cookery dishes & courses

21.05

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: