Cocinando bacalao con Àvia Remei / Najlacnejšie knihy
Cocinando bacalao con Àvia Remei

Kód: 20051210

Cocinando bacalao con Àvia Remei

Autor REMEI RIBAS AGUILERA

Remei Ribas Aguilera, nació en Mataró, ha impartido charlas y cursosde cocina para todas las edades. Ha intervenido en programas de latelevisión de Mataró. Ha colaborado en el programa "Tocant fusta",conducido por Espartac Peran, ... celý popis

16.25

Dostupnosť:

50 % šancaMáme informáciu, že by titul mohol byť dostupný. Na základe vašej objednávky sa ho pokúsime do 6 týždňov zabezpečiť.
Prehľadáme celý svet

Informovať o naskladnení

Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Informovať o naskladnení knihy

Informovať o naskladnení knihy


Súhlas - Odoslaním žiadosti vyjadrujem Súhlas so spracovaním osobných údajov na marketingové účely.

Zašleme vám správu akonáhle knihu naskladníme

Zadajte do formulára e-mailovú adresu a akonáhle knihu naskladníme, zašleme vám o tom správu. Postrážime všetko za vás.

Viac informácií o knihe Cocinando bacalao con Àvia Remei

Nákupom získate 40 bodov

Anotácia knihy

Remei Ribas Aguilera, nació en Mataró, ha impartido charlas y cursosde cocina para todas las edades. Ha intervenido en programas de latelevisión de Mataró. Ha colaborado en el programa "Tocant fusta",conducido por Espartac Peran, en R?dio Argentona. Ha participado endiferentes programas dirigidos por Martí Gironell, en Catalunya R?dio, como "El pont de les formigues", "No es pot aguantar" y "Inter?sgeneral". Ha intervenido en programas especiales en COM R?dio y enRAC1, en los cuales ha sido entrevistada por Sílvia Cópulo y RamonPellicer, entre otros. Ha hecho varias demostraciones culinarias, enTV2 y TV3, por ejemplo, en el programa "La columna", presentado porJúlia Otero. Actualmente realiza un programa de cocina paratelevisiones locales.Ha publicado La cuina de l'?via Remei (2001), que ya es un referenteentre los libros de cocina y Plats i secrets de l'?via Remei (2003),que continúa con su tarea divulgadora de la cocina tradicionalcatalana. Ambos libros ya están traducidos al castellano.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po španielsky Deportes, ocio y tiempo libre Gastronomia

16.25

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: