De tapas con Quique Dacosta / Tapas with Quique Dacosta / Najlacnejšie knihy
De tapas con Quique Dacosta / Tapas with Quique Dacosta

Kód: 12981277

De tapas con Quique Dacosta / Tapas with Quique Dacosta

Autor Quique Dacosta

Quique Dacosta, prestigioso chef poseedor de 3 estrellas Michelin, nos invita a probar en nuestra cocina sus tapas más creativas yemblemáticas.Las tapas de Quique Dacosta hunden sus raíces en elMediterráneo y saben conjugarse con ... celý popis

26.57

Dostupnosť:

50 % šancaMáme informáciu, že by titul mohol byť dostupný. Na základe vašej objednávky sa ho pokúsime do 6 týždňov zabezpečiť.
Prehľadáme celý svet

Informovať o naskladnení

Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Informovať o naskladnení knihy

Informovať o naskladnení knihy


Súhlas - Odoslaním žiadosti vyjadrujem Súhlas so spracovaním osobných údajov na marketingové účely.

Zašleme vám správu akonáhle knihu naskladníme

Zadajte do formulára e-mailovú adresu a akonáhle knihu naskladníme, zašleme vám o tom správu. Postrážime všetko za vás.

Viac informácií o knihe De tapas con Quique Dacosta / Tapas with Quique Dacosta

Nákupom získate 66 bodov

Anotácia knihy

Quique Dacosta, prestigioso chef poseedor de 3 estrellas Michelin, nos invita a probar en nuestra cocina sus tapas más creativas yemblemáticas.Las tapas de Quique Dacosta hunden sus raíces en elMediterráneo y saben conjugarse con lo mejor de la cocinacontemporánea mundial. Cocinar las tapas clásicas de nuestra geografía de una manera creativa, pero sin perder ni un ápice de sus saborestradicionales, es lo que propone el prestigioso chef en De tapas conQuique Dacosta.A lo largo de las páginas de este libro se recorren los diferentes conceptos gastronómicos que ha creado Dacosta para cadauno de sus restaurantes: desde unos clásicos ravioli de tortilla depatata que ofrece en su restaurante Mercatbar, hasta un arroz melosode pato de su gastrobar Vuelve Carolina, pasando por un innovadorpostre, como el mascarpone con café y chocolate de El Poblet, o suvanguardista mochi de torta del Casar y trufa negra, de Quique Dacosta Restaurante.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po španielsky Deportes, ocio y tiempo libre Gastronomia

26.57

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: