Enzymes in Fruit and Vegetable Processing / Najlacnejšie knihy
Enzymes in Fruit and Vegetable Processing

Kód: 06686518

Enzymes in Fruit and Vegetable Processing

Autor Alev Bayindirli

Deals with enzymes in fruit and vegetable processing: from chemistry to engineering aspects. This book discusses the effect of enzymatic reactions on color, flavor, and texture; enzyme-assisted production of value-added products f ... celý popis

325.59


U vydavateľa na objednávku
Odosielame za 17 - 26 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Viac informácií o knihe Enzymes in Fruit and Vegetable Processing

Nákupom získate 805 bodov

Anotácia knihy

Deals with enzymes in fruit and vegetable processing: from chemistry to engineering aspects. This book discusses the effect of enzymatic reactions on color, flavor, and texture; enzyme-assisted production of value-added products from fruit and vegetable processing; and the effects of non-thermal technologies on fruit and vegetable enzymes.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

325.59

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: