Food: A Very Short Introduction / Najlacnejšie knihy
Food: A Very Short Introduction

Kód: 01323940

Food: A Very Short Introduction

Autor John Krebs

Drawing on a mixture of science and history, Professor Lord John Krebs looks at the development of food and the four great transitions that affected the way we eat. From issues such as the obesity crisis and sustainable agricultur ... celý popis

9.95

Bežne: 12.91 €

Ušetríte 2.97 €


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 3 - 5 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Viac informácií o knihe Food: A Very Short Introduction

Nákupom získate 25 bodov

Anotácia knihy

Drawing on a mixture of science and history, Professor Lord John Krebs looks at the development of food and the four great transitions that affected the way we eat. From issues such as the obesity crisis and sustainable agriculture to food scares and the role of new technologies, Krebs provides a fascinating exploration of the history of human food.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Medicine Medicine: general issues Public health & preventive medicine

9.95

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: