Food Processing / Najlacnejšie knihy
Food Processing

Kód: 06689475

Food Processing

Autor Michele Marcotte

Covers the physical, chemical and microbiological basis of the different methods of food preservation with reference to the application of three of the widely used commercial processes: thermal processing, freezing, and dehydratio ... celý popis

306.08


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 14 - 18 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Viac informácií o knihe Food Processing

Nákupom získate 758 bodov

Anotácia knihy

Covers the physical, chemical and microbiological basis of the different methods of food preservation with reference to the application of three of the widely used commercial processes: thermal processing, freezing, and dehydration. This book also provides an overview of technological advances in other methods of preservation.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

306.08

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: