Food Production Operations / Najlacnejšie knihy
Food Production Operations

Kód: 04520856

Food Production Operations

Autor Parvinder Bali

Food Production Operations is a comprehensive textbook, designed especially for undergraduate students of hotel management. The book covers the basics of all the kitchens - Western, Indian, and pastry, along with new tools and tec ... celý popis

44.57

Dostupnosť:

50 % šancaMáme informáciu, že by titul mohol byť dostupný. Na základe vašej objednávky sa ho pokúsime do 6 týždňov zabezpečiť.
Prehľadáme celý svet

Informovať o naskladnení

Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Informovať o naskladnení knihy

Informovať o naskladnení knihy


Súhlas - Odoslaním žiadosti vyjadrujem Súhlas so spracovaním osobných údajov na marketingové účely.

Zašleme vám správu akonáhle knihu naskladníme

Zadajte do formulára e-mailovú adresu a akonáhle knihu naskladníme, zašleme vám o tom správu. Postrážime všetko za vás.

Viac informácií o knihe Food Production Operations

Nákupom získate 110 bodov

Anotácia knihy

Food Production Operations is a comprehensive textbook, designed especially for undergraduate students of hotel management. The book covers the basics of all the kitchens - Western, Indian, and pastry, along with new tools and technologies that are being used today. The concepts are illustrated with the help of photographs, videos, charts, layouts, tables, etc. Beginning with an introduction to cookery, the book goes on to discuss basic menu planning, principles and methods of cooking, and imparts to the readers an understanding of meats, vegetables, fruits, pastries, and so on. It explores the history and evolution of Indian cuisine and delves into the basics of Indian gravies. The book also includes sections on food safety, ergonomics, internal and external customers, and modern cooking equipments, new concepts in wine and pairing, game and poultry The book would be very useful to hotel management students and aspiring chefs in understanding the basics of kitchen operations and also their practical applications, which are illustrated with photographs and videos.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Technology, engineering, agriculture Other technologies & applied sciences Other vocational technologies & trades

44.57

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: