Food Science and Food Biotechnology / Najlacnejšie knihy
Food Science and Food Biotechnology

Kód: 04815105

Food Science and Food Biotechnology

Autor Gustavo F. Gutierrez-Lopez

Presents a discussion of interactions of food science and biotechnology at the molecular and industrial levels. This book describes various methods for preserving food and biological materials. It stresses various aspects of mode ... celý popis

446.58


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 14 - 18 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Viac informácií o knihe Food Science and Food Biotechnology

Nákupom získate 1103 bodov

Anotácia knihy

Presents a discussion of interactions of food science and biotechnology at the molecular and industrial levels. This book describes various methods for preserving food and biological materials. It stresses various aspects of modern bioprocessing, analysis, and quality control that are common to both food science and biotechnology.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

446.58

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: