Kód: 10972571
First published in 1962, Elizabeth David's culinary odyssey through provincial France forever changed the way we think about food. With elegant simplicity, David explores the authentic flavors and textures of time-honored cuisines ... celý popis
21.51 €
Bežne: 25.35 €
Ušetríte 3.84 €
Dostupnosť:
50 % šancaMáme informáciu, že by titul mohol byť dostupný. Na základe vašej objednávky sa ho pokúsime do 6 týždňov zabezpečiť.Zadajte do formulára e-mailovú adresu a akonáhle knihu naskladníme, zašleme vám o tom správu. Postrážime všetko za vás.
Nákupom získate 54 bodov
First published in 1962, Elizabeth David's culinary odyssey through provincial France forever changed the way we think about food. With elegant simplicity, David explores the authentic flavors and textures of time-honored cuisines from such provinces as Alsace, Provence, Brittany, and the Savoie. Full of cooking ideas and recipes, French Provincial Cooking is a scholarly yet straightforward celebration of the traditions of French regional cooking.
21.51 €
Osobný odber Bratislava a 2642 dalších
Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies
Nákupný košík ( prázdny )
Nachádzate sa: