Functional Additives for Bakery Foods / Najlacnejšie knihy
Functional Additives for Bakery Foods

Kód: 01387447

Functional Additives for Bakery Foods

Autor Clyde E. Stauffer

This practical book surveys the functions and applications of additives used in baked foods at relatively low levels, details their reaction mechanisms and describes their technological effects, including how each additive helps t ... celý popis

223.44


Skladom u dodávateľa v malom množstve
Odosielame za 10 - 15 dní

Potrebujete viac kusov?Ak máte záujem o viac kusov, preverte, prosím, najprv dostupnosť titulu na našej zákazníckej podpore.


Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Viac informácií o knihe Functional Additives for Bakery Foods

Nákupom získate 549 bodov

Anotácia knihy

This practical book surveys the functions and applications of additives used in baked foods at relatively low levels, details their reaction mechanisms and describes their technological effects, including how each additive helps to create high-quality baked products.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

223.44

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: