Fundamentals of Food Biotechnology 2e / Najlacnejšie knihy
Fundamentals of Food Biotechnology 2e

Kód: 09077690

Fundamentals of Food Biotechnology 2e

Autor BYONG H. LEE

A comprehensive overview of food biotechnology, a discipline at the forefront of commercially valuable food product innovation and by-product utilisation.

300.99


Skladom u dodávateľa v malom množstve
Odosielame za 12 - 17 dní

Potrebujete viac kusov?Ak máte záujem o viac kusov, preverte, prosím, najprv dostupnosť titulu na našej zákazníckej podpore.


Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Viac informácií o knihe Fundamentals of Food Biotechnology 2e

Nákupom získate 744 bodov

Anotácia knihy

A comprehensive overview of food biotechnology, a discipline at the forefront of commercially valuable food product innovation and by-product utilisation.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

300.99

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: