Neoclassic View of Plated Desserts / Najlacnejšie knihy
Neoclassic View of Plated Desserts

Kód: 04085388

Neoclassic View of Plated Desserts

Autor Boyle

"A Neoclassic View of Plated Desserts demonstrates both the subtle and theatrical pizzazz of a talented collective of visionaries." -Andrew MacLauchlan Executive Pastry Chef, Coyote Cafe "A brilliant addition to Tish Boyle's and T ... celý popis

210.25

Bežne: 221.28 €

Ušetríte 11.03 €

Dostupnosť:

50 % šancaMáme informáciu, že by titul mohol byť dostupný. Na základe vašej objednávky sa ho pokúsime do 6 týždňov zabezpečiť.
Prehľadáme celý svet

Informovať o naskladnení

Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Informovať o naskladnení knihy

Informovať o naskladnení knihy


Súhlas - Odoslaním žiadosti vyjadrujem Súhlas so spracovaním osobných údajov na marketingové účely.

Zašleme vám správu akonáhle knihu naskladníme

Zadajte do formulára e-mailovú adresu a akonáhle knihu naskladníme, zašleme vám o tom správu. Postrážime všetko za vás.

Viac informácií o knihe Neoclassic View of Plated Desserts

Nákupom získate 520 bodov

Anotácia knihy

"A Neoclassic View of Plated Desserts demonstrates both the subtle and theatrical pizzazz of a talented collective of visionaries." -Andrew MacLauchlan Executive Pastry Chef, Coyote Cafe "A brilliant addition to Tish Boyle's and Timothy Moriarty's series of cookbooks. This dynamic duo has thoroughly translated the recipes of some of our country's leading pastry chefs with immense ease and perfection. It is with enormous admiration that I recommend this cookbook to anyone searching for a greater knowledge of desserts." -Francois Payard Owner, Payard Patisserie & Bistro Author, Simply Sensational Desserts "It is the purpose of a neoclassic dessert to isolate the integral elements of a time-honored classic and transform its components to produce a dessert with the grandeur demanded by today's consumer. The pastry chefs who contributed to this book have provided recipes that do just that-and they do it magnificently!" -Bo Friberg Chef/Instructor, The Culinary Institute of America at Greystone

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Technology, engineering, agriculture Other technologies & applied sciences Other vocational technologies & trades

210.25

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: