Handbook of Indigenous Foods Involving Alkaline Fermentation / Najlacnejšie knihy
Handbook of Indigenous Foods Involving Alkaline Fermentation

Kód: 06693829

Handbook of Indigenous Foods Involving Alkaline Fermentation

Autor Prabir K. Sarkar

Handbook of Indigenous Foods Involving Alkaline Fermentation details the basic approaches of alkaline fermentation, provides a brief history, and offers an overview of the subject. Devoted exclusively to alkaline-fermented foods ( ... celý popis

294.88


Skladom u dodávateľa
Odosielame za 14 - 18 dní
Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Viac informácií o knihe Handbook of Indigenous Foods Involving Alkaline Fermentation

Nákupom získate 727 bodov

Anotácia knihy

Handbook of Indigenous Foods Involving Alkaline Fermentation details the basic approaches of alkaline fermentation, provides a brief history, and offers an overview of the subject. Devoted exclusively to alkaline-fermented foods (AFFs),

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

294.88

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: