Handbook of Sourdough Microbiota and Fermentation / Najlacnejšie knihy
Handbook of Sourdough Microbiota and Fermentation

Kód: 42826439

Handbook of Sourdough Microbiota and Fermentation

Autor Fatih Ozogul, Joao Miguel Rocha, Elena Bartkiene

Handbook of Sourdough Microbiota and Fermentation: Food Safety, Health Benefits, and Product Development links the cereal and sourdough-based microorganisms, fermentations and microbial metabolites with food hygiene and safety, fu ... celý popis

236.70

Bežne: 246.63 €

Ušetríte 9.93 €


Očakávaná novinka
Termín neznámy

Informovať o naskladnení

Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Informovať o naskladnení knihy

Informovať o naskladnení knihy


Súhlas - Odoslaním žiadosti vyjadrujem Súhlas so spracovaním osobných údajov na marketingové účely.

Zašleme vám správu akonáhle knihu naskladníme

Zadajte do formulára e-mailovú adresu a akonáhle knihu naskladníme, zašleme vám o tom správu. Postrážime všetko za vás.

Viac informácií o knihe Handbook of Sourdough Microbiota and Fermentation

Nákupom získate 592 bodov

Anotácia knihy

Handbook of Sourdough Microbiota and Fermentation: Food Safety, Health Benefits, and Product Development links the cereal and sourdough-based microorganisms, fermentations and microbial metabolites with food hygiene and safety, functional and health promoting properties, and their potential interest to be employed in the agro-food sector and beyond. Structured in a way that provides the latest findings and most recent approaches and trends on sourdough this book also emphasizes the biotechnological aspects, such as fermentation, food processing and the use of beneficial microorganisms and their metabolites in different ways and in different industries, such as agro-food, nutraceutical, cosmetic and pharmaceutical industries. Written by experts from a multidisciplinary perspective, this book is a remarkable reference to a wide range of audiences with different backgrounds, from academics and researchers in food science, through the industrial food engineers and technicians, food plant managers, new product and processing developers/managers in food packaging and preservation, food hazards, food hygiene and safety, food preservation, food quality control, etc. Covers how cereal-based and sourdough microorganisms and microbial metabolites can be used to extend shelf-life of bread and other agro-food products Presents microbial safety, fermentations, ropiness of baking-based products, bacterial and mould food spoilage, and health promoting of sourdough and cereal-based products Describes how cereal and sourdough-based products can contribute to convenient, nutritious, stable, natural, low-processed and healthy food

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Mathematics & science Biology, life sciences Microbiology (non-medical)

236.70

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: