Mastering Fermentation / Najlacnejšie knihy
Mastering Fermentation

Kód: 01349631

Mastering Fermentation

Autor Mary Karlin

An authoritative guide to the art and science of fermented foods, featuring over 90 recipes that progress from simple condiments like vinegars to the more advanced techniques of curing fish.

24.34

Bežne: 30.86 €

Ušetríte 6.52 €


Skladom u dodávateľa v malom množstve
Odosielame za 10 - 14 dní

Potrebujete viac kusov?Ak máte záujem o viac kusov, preverte, prosím, najprv dostupnosť titulu na našej zákazníckej podpore.


Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Viac informácií o knihe Mastering Fermentation

Nákupom získate 61 bodov

Anotácia knihy

An authoritative guide to the art and science of fermented foods, featuring over 90 recipes that progress from simple condiments like vinegars to the more advanced techniques of curing fish.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc Cookery by ingredient

24.34

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: