Nanotechnology and Nanomaterials in the Agri-Food Industries / Najlacnejšie knihy
Nanotechnology and Nanomaterials in the Agri-Food Industries

Kód: 42213460

Nanotechnology and Nanomaterials in the Agri-Food Industries

Autor Pardeep Singh, Puja Khare, Disha Mishra, Muhammad Bilal, Mika Sillanpää

Nanotechnology and Nanomaterials in the Agri-Food Industries: Smart Nanoarchitectures, Technologies, Challenges, and Applications brings together the latest advances in the utilization of advances nanotechnology, nanoarchitectures ... celý popis

253.81

Dostupnosť:

50 % šancaMáme informáciu, že by titul mohol byť dostupný. Na základe vašej objednávky sa ho pokúsime do 6 týždňov zabezpečiť.
Prehľadáme celý svet

Informovať o naskladnení

Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Informovať o naskladnení knihy

Informovať o naskladnení knihy


Súhlas - Odoslaním žiadosti vyjadrujem Súhlas so spracovaním osobných údajov na marketingové účely.

Zašleme vám správu akonáhle knihu naskladníme

Zadajte do formulára e-mailovú adresu a akonáhle knihu naskladníme, zašleme vám o tom správu. Postrážime všetko za vás.

Viac informácií o knihe Nanotechnology and Nanomaterials in the Agri-Food Industries

Nákupom získate 628 bodov

Anotácia knihy

Nanotechnology and Nanomaterials in the Agri-Food Industries: Smart Nanoarchitectures, Technologies, Challenges, and Applications brings together the latest advances in the utilization of advances nanotechnology, nanoarchitectures, and nanomaterials, in the agricultural and food sectors. The book begins by discussing recent trends towards sustainable synthesis and application, covering green nanomaterials and biodegradable nanomaterials and composites. The subsequent chapters focus on key application areas of engineered nanomaterials in both agriculture and food processing, such as crop production and protection, delivery vehicles, detection of contaminants, nanobionic and genetic engineering in plants, active food packaging and preservation, enhanced food formulations and nutrients, nanoscale additives for freshness, and nanosensors. This is followed by a section that addresses key challenges relating to the application of nanostructures and nanodevices in these sectors, including global market considerations, health and environmental concerns, and intellectual property and socio-economic issues. Finally, policy implications and future perspective for the field are reviewed in detail. This book is of interest to researchers and advanced students across nanotechnology, agricultural science, biotechnology, sustainability, food science, materials science, chemistry, chemical engineering, and environmental science, as well as scientists, engineers, and R&D professionals with an interest in advanced nanotechnology for the agriculture and food industries. Presents cutting-edge applications of nanotechnology across agriculture and food processing Highlights the latest developments, including in green or biodegradable nanomaterials for increased sustainability Considers key challenges relating to market, health and environment, regulations, and policy

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Economics, finance, business & management Industry & industrial studies Media, information & communication industries

253.81

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: