Nutritional and Toxicological Consequences of Food Processing / Najlacnejšie knihy
Nutritional and Toxicological Consequences of Food Processing

Kód: 02254926

Nutritional and Toxicological Consequences of Food Processing

Autor Mendel Friedman

Proceedings of an American Institute of Nutrition and Federation of American Society for Experimental Biology Symposium, held in Washington, DC, April 1--5, 1990

241.93


Skladom u dodávateľa v malom množstve
Odosielame za 10 - 15 dní

Potrebujete viac kusov?Ak máte záujem o viac kusov, preverte, prosím, najprv dostupnosť titulu na našej zákazníckej podpore.


Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Viac informácií o knihe Nutritional and Toxicological Consequences of Food Processing

Nákupom získate 603 bodov

Anotácia knihy

Proceedings of an American Institute of Nutrition and Federation of American Society for Experimental Biology Symposium, held in Washington, DC, April 1--5, 1990

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

241.93

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: