Kód: 15190533
Preservation: The Art And Science Of Canning, Fermentation And Dehydration
More than a cookbook, Preservation: The Art and Science of Canning, Fermentation and Dehydration demystifies the scientific concepts that inform the methods of food preservation in an easy to understand way. Taking Julia Child as ... celý popis
21.80 €
Bežne: 25.66 €
Ušetríte 3.86 €
Skladom u dodávateľa
Odosielame za 14 - 18 dní
Pridať medzi želanie
Mohlo by sa vám tiež páčiť
Darčekový poukaz: Radosť zaručená
- Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
- Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
- Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
- Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.
Objednať darčekový poukazViac informácií
Viac informácií o knihe Preservation: The Art And Science Of Canning, Fermentation And Dehydration
Nákupom získate 55 bodov
Anotácia knihy
More than a cookbook, Preservation: The Art and Science of Canning, Fermentation and Dehydration demystifies the scientific concepts that inform the methods of food preservation in an easy to understand way. Taking Julia Child as her inspiration,
Parametre knihy
Zaradenie knihy
Knihy po anglicky
Lifestyle, sport & leisure
Cookery / food & drink etc
- Celý názov: Preservation: The Art And Science Of Canning, Fermentation And Dehydration
- Autor: Christina Ward, Nancy Singleton Hachisu, Sherri Brooks Vinton
- Jazyk: Angličtina
- Väzba: Brožovaná
- Počet strán: 320
- EAN: 9781934170694
- ISBN: 1934170690
- ID: 15190533
- Nakladateľ: Process Media
- Hmotnosť: 644 g
- Rozmery: 231 × 155 × 25 mm
- Dátum vydania: 31. August 2017
Obľúbené z iného súdka