Properties of Water in Foods / Najlacnejšie knihy
Properties of Water in Foods

Kód: 01969329

Properties of Water in Foods

Autor D. Simatos, J.L. Multon

Proceedings of the NATO Advanced Research Workshop on Influence of Water on Food Quality and Stability (ISOPOW III), Beaune, France, September 11-16, 1983

367.39


Skladom u dodávateľa v malom množstve
Odosielame za 10 - 15 dní

Potrebujete viac kusov?Ak máte záujem o viac kusov, preverte, prosím, najprv dostupnosť titulu na našej zákazníckej podpore.


Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Viac informácií o knihe Properties of Water in Foods

Nákupom získate 903 bodov

Anotácia knihy

Proceedings of the NATO Advanced Research Workshop on Influence of Water on Food Quality and Stability (ISOPOW III), Beaune, France, September 11-16, 1983

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

367.39

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: