Rapid Analysis Techniques in Food Microbiology, 1 / Najlacnejšie knihy
Rapid Analysis Techniques in Food Microbiology, 1

Kód: 02628019

Rapid Analysis Techniques in Food Microbiology, 1

Autor P. Patel

This highly practical book reviews the current status of these techniques from an international perspective, and with particular emphasis on commercially available detection and estimation systems.

189.18


Skladom u dodávateľa v malom množstve
Odosielame za 10 - 15 dní

Potrebujete viac kusov?Ak máte záujem o viac kusov, preverte, prosím, najprv dostupnosť titulu na našej zákazníckej podpore.


Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Viac informácií o knihe Rapid Analysis Techniques in Food Microbiology, 1

Nákupom získate 467 bodov

Anotácia knihy

This highly practical book reviews the current status of these techniques from an international perspective, and with particular emphasis on commercially available detection and estimation systems.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

189.18

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: