Wiley Encyclopedia of Food Science and Technology, 4 Vol Set / Najlacnejšie knihy
Wiley Encyclopedia of Food Science and Technology,  4 Vol Set

Kód: 04888432

Wiley Encyclopedia of Food Science and Technology, 4 Vol Set

Autor F.J. Francis

Now in a thoroughly-updated and expanded second edition, Wiley Encyclopedia of Food Science and Technology covers fundamental concepts and practical requirements in food science, as well as cutting-edge technological and industry ... celý popis

3196.83


Skladom u dodávateľa v malom množstve
Odosielame za 14 - 18 dní

Potrebujete viac kusov?Ak máte záujem o viac kusov, preverte, prosím, najprv dostupnosť titulu na našej zákazníckej podpore.


Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Viac informácií o knihe Wiley Encyclopedia of Food Science and Technology, 4 Vol Set

Nákupom získate 7875 bodov

Anotácia knihy

Now in a thoroughly-updated and expanded second edition, Wiley Encyclopedia of Food Science and Technology covers fundamental concepts and practical requirements in food science, as well as cutting-edge technological and industry information. The encyclopedia features A-to-Z coverage of all aspects of food science, including: the properties, analysis, and processing of foods; genetic engineering of new food products; and nutrition. In addition, nontechnical information is included, such as descriptions of selected scientific institutions, and research and development in government agencies. Like the first edition, this Second Edition will become the standard reference for food scientists, bioengineers, and biotechnologists. From reviews of the first edition: "...fills a definite need in the food science and technology literature...I have little doubt that this encyclopedia will become one of the classic works in this ever-growing subject."-Food and Chemistry

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

3196.83

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: