Advanced Dairy Chemistry / Najlacnejšie knihy
Advanced Dairy Chemistry

Kód: 01383219

Advanced Dairy Chemistry

Autor Paul L. H. McSweeney, Patrick F. Fox

This updated volume reviews the extensive literature on lactose and its significance in milk products. The volume also reviews the literature on milk salts, vitamins, milk flavors and off-flavors and the behaviour of water in dair ... celý popis

349.02


Skladom u dodávateľa v malom množstve
Odosielame za 12 - 15 dní

Potrebujete viac kusov?Ak máte záujem o viac kusov, preverte, prosím, najprv dostupnosť titulu na našej zákazníckej podpore.


Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Viac informácií o knihe Advanced Dairy Chemistry

Nákupom získate 870 bodov

Anotácia knihy

This updated volume reviews the extensive literature on lactose and its significance in milk products. The volume also reviews the literature on milk salts, vitamins, milk flavors and off-flavors and the behaviour of water in dairy products.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

349.02

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: