Advances in Food Diagnostics, 2e / Najlacnejšie knihy
Advances in Food Diagnostics, 2e

Kód: 13822098

Advances in Food Diagnostics, 2e

Autor Leo M. L. Nollet, Fidel Toldra

Still the most up-to-date, comprehensive, and authoritative book on food diagnostics available Featuring seven entirely new chapters, the second edition of this critically acclaimed guide has been extensively revised and updated. ... celý popis

246.60


Skladom u dodávateľa v malom množstve
Odosielame za 10 - 14 dní

Potrebujete viac kusov?Ak máte záujem o viac kusov, preverte, prosím, najprv dostupnosť titulu na našej zákazníckej podpore.


Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Viac informácií o knihe Advances in Food Diagnostics, 2e

Nákupom získate 611 bodov

Anotácia knihy

Still the most up-to-date, comprehensive, and authoritative book on food diagnostics available Featuring seven entirely new chapters, the second edition of this critically acclaimed guide has been extensively revised and updated.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

246.60

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: