Chemistry and Technology of Cereals as Food and Feed / Najlacnejšie knihy
Chemistry and Technology of Cereals as Food and Feed

Kód: 01387586

Chemistry and Technology of Cereals as Food and Feed

Autor Samuel A. Matz

This is a completely revised and updated edition of the comprehensive and widely used survey of cereal technology. The book details the latest methods of producing, cleaning, and storing cereal grains.

274.71


Skladom u dodávateľa v malom množstve
Odosielame za 12 - 15 dní

Potrebujete viac kusov?Ak máte záujem o viac kusov, preverte, prosím, najprv dostupnosť titulu na našej zákazníckej podpore.


Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darčekový poukaz: Radosť zaručená
  1. Darujte poukaz v ľubovoľnej hodnote, a my sa postaráme o zvyšok.
  2. Poukaz sa vzťahuje na všetky produkty v našej ponuke.
  3. Elektronický poukaz si vytlačíte z e-mailu a môžete ho ihneď darovať.
  4. Platnosť poukazu je 12 mesiacov od dátumu vystavenia.

Objednať darčekový poukazViac informácií

Viac informácií o knihe Chemistry and Technology of Cereals as Food and Feed

Nákupom získate 685 bodov

Anotácia knihy

This is a completely revised and updated edition of the comprehensive and widely used survey of cereal technology. The book details the latest methods of producing, cleaning, and storing cereal grains.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

274.71

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: