Culinary Math 4e / Najlacnejšie knihy
Culinary Math 4e

Kód: 09380334

Culinary Math 4e

Autor Linda Blocker, Julia Hill, The Culinary Institute of America (CIA)

Written by two former instructors at The Culinary Institute of America, this revised and updated guide is an indispensable math resource for foodservice professionals everywhere. Covering topics such as calculating yield percent, ... celý popis

78.43


Skladom u dodávateľa v malom množstve
Odosielame za 10 - 14 dní

Potrebujete viac kusov?Ak máte záujem o viac kusov, preverte, prosím, najprv dostupnosť titulu na našej zákazníckej podpore.


Pridať medzi želanie

Mohlo by sa vám tiež páčiť

Darujte túto knihu ešte dnes
  1. Objednajte knihu a vyberte Zaslať ako darček.
  2. Obratom obdržíte darovací poukaz na knihu, ktorý môžete ihneď odovzdať obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nič sa nestaráte.

Viac informácií

Viac informácií o knihe Culinary Math 4e

Nákupom získate 194 bodov

Anotácia knihy

Written by two former instructors at The Culinary Institute of America, this revised and updated guide is an indispensable math resource for foodservice professionals everywhere. Covering topics such as calculating yield percent, determining portion costs, changing recipe yields, and converting between metric and U.S.

Parametre knihy

Zaradenie knihy Knihy po anglicky Technology, engineering, agriculture Other technologies & applied sciences Other vocational technologies & trades

78.43

Obľúbené z iného súdka



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: